Menu

Beveiliging van huis en bedrijf

Beveiliging van huis en bedrijf bij P. van der Hoeven Electro B.V. kunt u terecht voor een breed scala aan elektronische beveiliging, thuis of in het bedrijf.

Inbraakdetectie

Het opsporen van inbraak gebeurt middels elektronische detectie, o.a. van het merk Gardener. Daarbij worden een aantal detectoren in de woning of in het bedrijfspand geplaatst, elk aangesloten op de centrale. Bij ongewenste betreding van het pand gaat het alarm af of gaat de verlichting aan.

Branddetectie

U kunt uw woning, bedrijfspand én uzelf beveiligen tegen brand. Dit kan door middel van diverse branddetectietechnieken, welke iedere vorm van rookontwikkeling opsporen. In geval van brand gaat er lokaal een alarm af voor de bewoners. Indien gewenst, wordt het alarm doorgegeven aan een bewakingscentrale.

Toegangscontrole

Controle op de toegang tot uw woning of bedrijfspand vindt plaats door middel van controleposten via een numeriek toetsenbord waar men een (persoonlijke) code moet ingeven of via een kaartlezer waar men een gecodeerde kaart moet doorhalen of via een biometrische lezer. De biometrische lezer controleert menselijke eigenschappen, zoals een stem of vingerafdruk.

Camerabewaking

Bewaking van uw eigendommen middels camera’s heeft een afschrikwekkend effect. De camera’s zorgen voor een permanente controle van entrees, verkoopruimten, parkeerplaatsen, enz. Wij leveren o.a. de producten van Divitec.

©2024 P. v.d. Hoeven Electro B.V. - By Zencule